Noticiari d’Ecologia

El noticiari d’Ecologia d’aquesta setmana ens proposa l’exposició Després de la fi del món exposició i el  el Festival per un mar Mediterrani Sostenible.

image_print

El noticiari d’Ecologia d’aquesta setmana ens proposa l’exposició Després de la fi del món exposició i el  el Festival per un mar Mediterrani Sostenible.

Després de la fi del món és una exposició sobre el planeta al 2017, transformat irreversiblement després de dos segles d’intervenció de l’home en els sistemes naturals. Però també és una exposició sobre com arribarem a la segona meitat del segle XXI, i sobre la responsabilitat de la nostra societat envers les generacions que hi naixeran i creixeran.

Del 4 al 25 de novembre s’organitza al Museu Marítim de Barcelona el Festival per un mar Mediterrani Sostenible dintre del qual tindran lloc el Blue eco fòrum, el Drap Art 2017 i el Posidònia Green Festival en un gran esdeveniment conjunt sobre els desafiaments mediambientals del mar Mediterrani.