Tret de sortida al Tastet de Poesia!

El Tastet de poesia és una activitat que fem amb totes les etapes de l’escola. Cada setmana, a l’hora de dinar, llegim una poesia. Són els alumnes els qui ens regalen aquest moment ple de sentiments i emocions.

image_print

El Tastet de poesia és una activitat que fem amb totes les etapes de l’escola. Cada setmana, a l’hora de dinar, llegim una poesia. Són els alumnes els qui ens regalen aquest moment ple de sentiments i emocions. Nosaltres considerem un regal per part dels nois i noies, grans i petits, poder gaudir d’una poesia a la setmana, i ho fem a l’hora de dinar que és el moment en què tots estem junts i un dels aspectes clau de la nostra Vida Social.

 Aquest dilluns ens va regalar el tastet de poesia la classe Finestrelles de 1r d’ESO. En Jan, en Pau i en Marc ens van presentar una poesia a través d’un vídeo amb música de fons, interpretada a la guitarra per en Pau.

 Va ser un tastet de poesia molt bonic i felicitem aquests alumnes i la seva professora per l’enorme sensibilitat que ens van transmetre.

 Moltes gràcies nois!