Anem al teatre!

Dissabte 4 de novembre. vam inaugurar les activitats organitzades de dinamització cultural fent un sortida al Teatre Foment Hortenc per veure RUMORS de Neil Simon, protagonitzada pel professor de l’escola, Sr. Eduard Ferreté, en el paper de Ken Gorman.

image_print

Dissabte 4 de novembre. vam inaugurar les activitats organitzades de dinamització cultural fent un sortida  al Teatre Foment Hortenc per veure la comèdia d’embolics RUMORS de Neil Simon i direcció de Xavi Roig.

Rumors, obra de l’escriptor de Nova York Neil Simon, estrenada l’any 1988, gira a l’entorn de la situació creada en una festa d’aniversari de casament en la que els convidats es troben l’amfitrió, el tinent d’alcalde, amb una ferida de bala i inconscient al seu dormitori. La seva dona, que ha de preparar el sopar, també ha desaparegut.

Falses aparences, embolics, malentesos es presenten amb un ritme desenfrenat en què cada personatge, amb la complicitat de la seva parella intenta que els altres no sàpiguen què ha passat.

Una comèdia vertiginosa en què tothom té alguna cosa per amagar, una sit-com on les falses aparences, les xafarderies i les sospites són veritables protagonistes.

Tot plegat, un embolic de comèdia amable i efectiva que assegura les rialles del públic i on vam poder gaudir de  l’actuació del professor de l’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues  el Sr. Eduard Ferreté (tutor de 1r d’ESO i professor de Matemàtiques i Tecnologia) en el paper de Ken Gorman.