Les classes de 5è d’EP practiquen rugby amb el CEU Rugby Barcelona!

En aquestes sessions hem treballat les diferències entre el rugby i el futbol americà i vam realitzar activitats de “flag rugby”.

image_print

La setmana passada i aquesta que tot just comença avui, des de l’àrea d’Ed.Física, rebem uns representants del CEU Rugby (Consell Esportiu Universitari de Rugby) per fer unes sessions d’iniciació al rugby als cursos de 5è de EP. En aquestes sessions hem treballat les diferències entre el rugby i el futbol americà i estem realitzant activitats de “flag rugby” en què es practica aquest esport amb algunes variants. Per exemple, la no utilització de placatges i jugar amb cinturons amb cintes que s’han de robar per prendre la pilota.
En acabar aquestes sessions, aquest dijous dia 9 de novembre, anirem al Servei d’Esports de la UB a participar en una trobada amb l’escola Sagrat Cor on els nens i nenes realitzaran partits de “Flag Rugby” en un camp de rugby real i amb professionals d’aquest esport dirigint la trobada.

De moment els nens i nenes gaudeixen molt de les sessions i de ben segur que dijous viuran una experiència molt formativa!