Primera competició de judo

Aquest passat dissabte 4 de novembre va tenir lloc al pavelló de la Marbella la primera competicó de judo de la temporada.

image_print

Després d’un mes d’entrenaments, va arribar el gran dia. El passat dissabte 4 de novembre va tenir lloc al pavelló de la Marbella la primera competició de judo de la categoria benjamí en la qual va participar l’escola representada pel Pablo López, en Bruno Mulet, l’Arnau Cabré i en Marc Sillero.

Tots quatre tenien moltes ganes de competir i de posar en pràctica tots aquells coneixements que  havien après amb el seu professor, en Jordi Campillo. Ben puntuals, van arribar al punt de trobada per tal de preparar-se per a la competició. Estaven nerviosos, però ho van fer tots d’allò més bé. Fins i tot, en Bruno va quedar campió de la seva categoria.

                                

                                  

En acabar la comeptició, en Jordi ens va comentar que estava molt content i satisfet amb els quatre alumnes ja que havien fet una molt bona feina. “Han sabut aplicar tots els coneixements i tècniques que treballem als entrenaments i això és el més important. Si segueixen en aquesta bona línia d’evolució, aconseguiran tot allò que es proposin”