Waterpolo amb els nostres companys holandesos

Els alumnes de 3r d’ESO van compartir classe de waterpolo amb en Boyd i en Ruben, són companys d’intercanvi provinents d’Holanda que estan acollits pel Xavier i l’Albert.

image_print

Avui,  7 de novembre del 2017, han fet en Boyd i en Ruben, la classe de waterpolo amb els alumnes de 3r d’ESO  . Ells dos són companys d’intercanvi provinents d’Holanda que estan acollits pel Xavier  i l’Albert .
Durant aquesta hora que començava a tres quarts de vuit del matí a la piscina de l’escola, tots els alumnes participants de l’activitat ens hem dividit en dos equips de 7 i 8 jugadors per poder començar el partit de waterpolo amb cinc jugadors de cada equip a la piscina. Ha estat un partit renyit tot i que alhora divertit i s’ha de reconèixer la participació d’en Boyd.
Ell és porter de la selecció holandesa de waterpolo de 15 anys. Realment s’ha notat la gran diferència de nivell perquè ell ens superava en tots els aspectes: nedava molt més ràpid que nosaltres, tirava molt més fort que nosaltres, jugant de porter era molt difícil marcar-li un gol… Però al cap i a la fi per alguna raó està en una selecció nacional.
En acabar el partit, tots hem començat a comentar com en Boyd podia fer coses dins l’aigua que a nosaltres ens costaven molt. Per exemple, ell podia aixecar-se per sobre l’aigua per fer-se gran sota els pals fins al punt que pràcticament se li veia per sobre l’aigua el banyador de tant que pujava. Un cop fet això, ens hem canviat i hem anat directes a classe per poder començar les hores d’escola a dos quarts de nou del matí.