Noticiari d’Astronomia

En el Noticiari d’Astronomia trobareu informació relacionada amb la pluja de meteorits que es produeix cada any entre el 15 i el 21 de novembre i l’observació amb telescopi de la Lluna i xocolatada, a càrrec del Sr. José Luis Sal, que tindrà lloc el 24 de novembre a les 17.30h.

image_print

 

En el Noticiari d’Astronomia trobareu informació relacionada amb:

Els Leònids (anomenats també Lleònids) són una pluja de meteorits que es produeix cada any entre el 15 i el 21 de novembre, aconseguint un màxim d’intensitat el 18 de novembre. Cada 33 anys, els Leònids mostren un pic d’activitat, ja que la pols del cometa Tempel-Tuttle no està repartit homogèniament al llarg de la seva òrbita. En anys ordinaris, els Leònids produeixen taxes de l’ordre de 10-15 meteors per hora.

El proper divendres, dia 24 de novembre a les 17.30h, esteu convidats a la conferència del Sr. José Luis Sal en la qual es presentaran els principals fenòmens astronòmics de l’any 2018. A continuació es farà una observació amb telescopi de la Lluna i, com a punt final, una xocolatada preparada pel nostre cuiner, el Sr. Ramon. Us hi esperem.