FotoFilosofia 2017

El passat dimecres 15 de novembre, els alumnes de Filosofia de 4t i 1r de Batxillerat van rebre el diploma que otorga la Facultat de Filosofia als alumnes seleccionats de la Mostra de FotoFilosofia 2017, dins el marc de les activitats del Barcelona Pensa.

image_print

El passat dimecres 15 de novembre, els alumnes de Filosofia de 4t i 1r de Batxillerat van rebre el diploma que otorga la Facultat de Filosofia als alumnes seleccionats de la Mostra de FotoFilosofia 2017, dins el marc de les activitats del Barcelona Pensa.

L’ acte, a l’ Aula Magna de la Facultat de Filosofia, el va presidir el Degà de la Facultat de Filosofia, el Sr. Josep Montserrat Molas, juntament amb els impulsors de l’ activitat Jordi Bertran (SCF) i Ramon Moix (AdHoc).

Les professores de Filosofia de Batxillerat i ESO donem l’ enhorabona a tots els alumnes de 4t ESO i 1r BTX per la seva participació.