Exposició del Sr. Miquel Pescador a la galeria Subex

El Sr. Miquel Pescador, professor del Batxillerat artístic de l’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues, presenta una exposició de la seva obra a la Galeria Subex de Barcelona durant el mes de novembre del 2017.

image_print

El Sr. Miquel Pescador, professor del Batxillerat artístic de l’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues, presenta una exposició de la seva obra a la Galeria Subex de Barcelona durant el mes de novembre del 2017.

Un dels seus objectius principals és convidar l’espectador a un món silenciós, lluny de la saturació visual contemporània, per tal que puguin aflorar aquelles preguntes que les persones sentim dins nostre sobre les nostres pròpies vides, les nostres emocions i els nostres pensaments, més enllà de la immediatesa. Les seves imatges neixen d’una necessitat de retornar al propi cos i a la natura per a harmonitzar amb una realitat que percep com a excessivament mental, artificial i urbana.

El fragment esdevé la seva eina principal de treball; aïlla i singularitza uns pocs elements del món de manera que la mirada pugui recórrer-los amb temps i permetre el descobriment de quelcom valuós dins d’allò quotidià.

El seu univers poètic es centra en el color, l’abstracció de la composició, la fluïdesa de la matèria pictòrica, la interacció entre les formes i els ritmes. Concep la imatge com a “pell” més enllà de l’il·lusionisme fotogràfic tot reflexionant sobre aquest darrer i la seva importància en la formació de les maneres de mirar contemporànies.

Més informació a: http://www.miquelpescador.net/