Ballarines d’estrena!

El passat dissabte 25 de novembre va tenir lloc a l’escola la primera exhibició de l’activitat dansa-jazz de Garbí Obert del curs.

image_print

El passat dissabte 25 de novembre, a l’escola va tenir lloc la primera exhibició de dansa del curs. A primera hora, puntuals, van començar a arribar totes les ballarines per tal de preparar-se per dur a terme l’exhibició.

Estaven totes amb moltes ganes de poder mostrar a les seves famílies i amics tot allò que havien après durant el primer trimestre. Va ser tot un èxit!

En acabar la jornada, en Nil, el coordinador de dansa-jazz de Garbí Obert, ens va comentar que tant ell com  tot l’equip de monitors i monitores estaven molt satisfets i contents amb la feina que havien fet totes les seves alumnes. -“Dia a dia mostren molt d’interès i ganes d’aprendre i millorar constantment.”

Descarrega’t totes les fotografies aquí