Conferència sobre l’Antàrtida

Aquest dijous els alumnes de cinquè de Primària, en el context del seu treball global “Deeping Around the World”, han assistit a una conferència sobre l’Antàrtida amb la col·laboració de l’Institut de Ciències del Mar.

image_print

Aquest dijous els alumnes de cinquè de Primària han assistit a una conferència sobre l’Antàrtida amb la col·laboració de l’Institut de Ciències del Mar. L’1 de desembre se celebra el Dia Mundial de l’Antàrtida perquè al 1959 es va signar el Tractat Antàrtic per gestionar l’ocupació, l’explotació de recursos i la investigació científica d’aquest continent. En aquest context, aprofitant el treball global “Deeping Around the World”, ha estat una oportunitat fantàstica perquè els alumnes coneguin aquest territori tan sorprenent. A més, han fet l’entrega d’unes banderes que representen el continent Antàrtic que han dissenyat en grup i que quedaran exposades al Cosmocaixa durant aquest cap de setmana.