Escola d’idiomes: l’Anglès

L’anglès és un idioma fonamental avui en dia i és per aquest motiu que des de Garbí Obert l’oferim des dels més petits d’Educació Infantil fins als alumnes de secundària tant en l’àmbit de reforç com a ampliació.

image_print

Aquest any seguim amb l’anglès de Garbí Obert amb moltes ganes! Comptem amb 6 grups des d’Infantil, fins a Secundària. Aquestes sessions segueixen la metodologia de treball dels darrers anys, on és bàsic el gaudir i l’ambient distès i relaxat perquè els nens i nenes desenvolupin la seva capacitat de comprensió i l’expressió oral en un ambient d’immersió lingüística. A partir del grup de cicle mitjà, també s’introdueix l’escriptura i la comprensió de la llengua escrita.

A continuació podreu descobrir una mica més cada grup:

Infantil

Els més petits de l’escola, amb la seva mestra la Sra. Clara Lloveras gaudeixen de les seves classes aprenent vocabulari a partir de jocs i cançons. I actualment també han fet ús del joc simbòlic per al treball del cos, la roba i els colors.

1r i 2n d’Educació Primària

La Sra. Ana Alcalde a través de jocs i dinàmiques, repassa i amplia amb aquests nens del cicle inicial de primària els continguts bàsics, elements i estructures comunicatives i expressions quotidianes. També festes i tradicions elaborant amb el grup el seu propi material. En les fotos podem observar com jugaven a un memory elaborat per ells mateixos amb vocabulari de Halloween.

3r i 4t d’Educació Primària

Aquest grup s’ha interessat pel tema notícies, i estan treballant diferents seccions que es presenten en un telenotícies. Amb la Sra. Núria Sala realitzen activitats molt dinàmiques de rol on els nens i nenes agafen confiança per a l’expressió oral. En la foto el grup es trobava fent una gimcana per l’escola. Tal com s’ha dit anteriorment, aquest és el grup on s’inicia l’escriptura i la comprensió de la llengua escrita, en aquests moments han començat, però serà més visible cap al segon semestre.

5è d’Educació Primària 

El grup dels més grans de primària, juntament amb la seva mestra la Sra. Berta Olivares es troben totalment immersos en el treball dels verbs irregulars per a poder realitzar estructures en diferents temps verbals. En les fotografies es pot observar el grup treballant els irregulars verbs a partir de jocs de taula com ara un memory, un joc amb les cartes de l’uno i el joc de l’oca.

1r i 2n d’ESO

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO juntament amb la seva mestra la Sra. Andrea Fort han ajudat als alumnes de 5è en el seu treball dels verbs irregulars, i han realitzat una activitat conjunta. Com es pot veure a les fotografies l’activitat consisteix a crear un còmic que contingui quatre verbs irregulars.

4t d’ESO

La Sra. Eneida Cárdenas, amb el grup dels més grans, treballen descripcions físiques utilitzant jocs com el pictionary. Aquest vocabulari els ha servit per a descriure famosos, o bé fer roleplaying d’un crim inventant la història i finalment descriure el criminal a la policia. També en certes sessions han començat amb preparació per l’examen oficial del FIRST.

L’equip de GO d’anglès agraïm molt la seva confiança, tant dels alumnes que fa anys que participen amb nosaltres com a les noves incorporacions.

Seguirem gaudint d’aquestes sessions a partir del joc, la conversa i el descobriment durant tot el curs sota la coordinació de la Sra. Berta Olivares, mestra de l’escola i responsable del departament de llengües de Garbí Obert.

Convidem a tots aquells alumnes que vulguin aprofundir i ampliar el seu coneixement de l’anglès, o bé aquells que necessitin reforç i atenció individualitzada, les inscripcions romandran obertes al llarg del curs. Vine a provar-ho i gaudeix d’una bona estona practicant la llengua anglesa!