Comitè ambiental

El dia 13, hem fet la primera reunió del Comitè ambiental de l’Escola. Aquest comitè està format per un grup d’ alumnes i professors de totes les etapes que ens reunim per reflexionar i millorar en qüestions de medi ambient.

image_print

El dia 13, hem fet la primera reunió del Comitè ambiental de l’Escola. Aquest comitè està format per un grup d’ alumnes i professors de totes les etapes que ens reunim per reflexionar i millorar en qüestions de medi ambient. Som Escola Verda!

En aquest comitè treballem i fem propostes per aconseguir viure cada vegada de manera més sostenible. Avui, els alumnes han aportat les seves propostes, hem fet un recull i en farem difusió a cadascuna de les etapes perquè, així, mica en mica i entre tots, siguem més conscients de tenir cura del nostre entorn.