Una cursa de Colors especial

Ahir, vam celebrar la primera Cursa de Colors al camp d’esports, però la d’avui ha estat molt especial perquè la fem a la piscina de l’Escola. A més, els Caps de Color de cinquè hem fet un reportatge amb fotografies i vídeos per penjar-ho al GV i ens hem divertit molt. 

image_print
Avui, dia 14 de desembre, hi hagut la primera Cursa de colors de natació. Ahir, vam celebrar la primera Cursa de Colors al camp d’esports, però la d’avui ha estat molt especial perquè la fem a la piscina de l’Escola. A més, els Caps de Color de cinquè hem fet un reportatge amb fotografies i vídeos per penjar-ho al Garbí Virtual i ens hem divertit molt. 
 
A les 10:15h el Sr. Joan Marimon ha començat a preparar els nedadors. A les 10:50h ha començat a arribar el públic que en aquest cas eren els nens i nenes de Cicle Inicial. La resta de públic érem els Caps de Color de la resta de classes de Primària, per després poder comunicar el resultat a la seva classe. Al segon trimestre, hi assistiran els alumnes de Cicle Mitjà i al tercer hi aniran els de Cicle Superior. A les 11:00h el Sr. Marimon ha començat a explicar com aniria tota la cursa, a continuació el Sr. Jordi Carmona el nostre director, ens ha presentat a uns directius de l’Institut Joanot Martorell que ens han vingut a veure. Llavors ha arribat l’hora de la veritat, el Sr. Marimon ha dit 3, 2, 1 i ha xiulat amb el xiulet, i de sobte tots els nedadors han començat a nedar molt ràpid, tant ràpid que al cap d’uns instants ja s’estava acabant la Cursa de natació.
Tothom animava el seu Color perquè guanyés. Tots han nedat molt bé tot i que a vegades anaven tant iguals que era molt difícil saber qui guanyaria la cursa. De la nostra classe han nedat dos alumnes del Color Verd, l’Oriol Monreal i la Carla Lalmolda. Ha estat molt divertit veure com es llençaven de cap. Els resultats han estat en 3a posició el Color Blau, en 2a posició el Color Verd, i per últim en la primera posició el Color Blanc. Al final de cada cursa de natació la Sra. Mercè Oliver la nostra coordinadora ha fet unes fotos a cada Color perquè el Sr. Carmona les pugi posar a l’àlbum de tots els nedadors. 
 
Per acabar, hem gaudit molt d’aquesta activitat i tot i que el meu Color ha quedat últim, estem molt satisfets d’haver-hi participat i tenim moltes ganes que arribi el segon trimestre per tornar a competir a la piscina.
Roc. Color Blau. Classe Mar i Cel