Música i art

Els alumnes de 4t de Primària del Color Blanc, a les sessions de MIC (Música Instrumenal i Coral) hem fet un projecte per musicar els quadres del fons d’Art de l’Escola.

image_print

Els alumnes de 4t de Primària del Color Blanc, a les sessions de MIC (Música Instrumenal i Coral) hem fet un projecte per musicar els quadres del fons d’Art de l’Escola. Tot va començar veient la pel·lícula Fantasia 2000 de World Disney. Després, les nostres mestres la Sra. Marta Tovar i la Sra. Raquel Turull, ens van posar una cançó i havíem de fer un dibuix sobre allò que ens recordava o el que sentíem. El vam dibuixar amb ceres de colors. Els dibuixos van quedar molt bonics. Així vam poder entendre que la música i l’art estaven relacionades ja que ambdues coses ens connecten amb les emocions.

El següent treball consistia en sortir per parelles i buscar quina música posaríem a alguns quadres del fons d’art de la nostra Escola. En una graella vam posar el nom del quadre i la cançó que ens recordava.

Una vegada teníem això fet, vam haver de descobrir què era un codi QR.
Un codi QR ens serveix per emmagatzemar informació. És un conjunt de punts negres que poden ser llegits amb una aplicació que ens podem descarregar al nostre mòbil o tauleta.

A través de la pàgina: http://www.codigos-qr.com/generador-de-codigos-qr/. vam generar els codis QR que contenien la cançó extreta de Youtube, que nosaltres havíem pensat pels quadres escollits. Els vam enviar en format word a les nostres mestres perquè els imprimissin i, a la següent sessió els plastifiquessin un altre grup de companys.

A nosaltres ens ha tocat fer aquest escrit per explicar l’experiència que hem tingut aquests dies de MIC. Altres grups han fet rúbriques per avaluar-nos com a grup i per avaluar el nostre projecte. També hem preparat un vídeos per ensenyar el que havíem fet a tota l’Escola.

Per acabar, voldríem destacar que ens han agradat molt aquestes activitats i ens agradaria repetir-les.

Color Blanc de 4rt de Primària