V Fira Intercanvi de llibres per Nadal

Des de la biblioteca de l’escola hem volgut tancar l’any 2017 d’una manera fantàstica, amb la IV Fira d’Intercanvi de llibres per Nadal. Una activitat en la que hi hem participat tots, grans i petits.

image_print

Benvolgudes famílies,

Des de la biblioteca de l’escola hem volgut tancar l’any 2017 d’una manera fantàstica, amb la IV Fira d’Intercanvi de llibres per Nadal. Una activitat en que hi hem participat tots, grans i petits, fomentant valors com la solidaritat, generositat i compartint un dels tresors més preuats, els llibres i les seves històries amagades. Estem molt contents perquè ha sigut una experiència increïble.

I com no, volem agrair a totes les famílies la seva participació en totes aquestes activitats, és allò que dóna sentit a la nostra tasca d’educar i aportar el nostre granet de sorra a la felicitat dels seus fills.

Moltes gràcies!

Volem desitjar-los Bones Festes i feliç any 2018!