Debuta l’Escola de Futbol!

El passat mes de desembre van tenir lloc els primers partits de l’Escola de Futbol Sala dels alumnes d’EI 5 i 1r i 2n d’EP.

image_print

Com cada any, en finalitzar el primer trimestre, s’organitzen els partits de l’Escola de futbol. Després de tot el trimestre d’entrenaments, tots els jugadors tenien moltes ganes de jugar un partit contra una altra escola.

Quan va arribar el dia, tots estaven molt nerviosos, ja que per a alguns d’ells, era el primer partit que jugaven. Amb l’ajuda dels seus entrenadors, en Moha, en Pol, l’Adrià, en Xavi i en Jordi tots els jugadors ho van fer d’allò més bé.

En finalitzar la jornada, en Miguel Fontecha, el coordinador de Futbol Sala, ens va comentar que estava molt satisfet amb tots els jugadors i entrenadors per com havien anat tots els partits. Va ser tot un èxit!