Noticiari d’ecologia

El videonoticiari ens proposa: Reciclatges d’arbres de Nadal i la declaració dels drets dels animals.

image_print

El videonoticiari d’ecologia d’aquesta setmana ens proposa:

Què fem amb els arbres de Nadal?

El millor que es pot fer és fer un bon reciclatge. L’Ajuntament de Barcelona tindrà 224 punts de recollida d’avets de Nadal repartits pels 10 districtes de la ciutat, que estaran operatius del 7 al 17 de gener.

L’Ajuntament de Barcelona té com punt primer a la seva declaració municipal per la convivència i els drets dels animals que tots els animals, siguin de l’espècie que siguin, tenen el dret a ser respectats. No han de ser víctimes de maltractaments, d’esforços desmesurats, d’espectacles violents ni actes cruels que els comportin patiments físics o psíquics.