Campanya “Joguines per a tots els infants”

Alumnes i professors col.laboren com a voluntaris en la recollida de joguines organitzada per l’Ajuntament d’Esplugues.

image_print

Durant els dies 29 de desembre, 2, 3 i 4 de gener de 2018, l’ escola va participar en la Campanya de Joguines que duu a terme l’ Ajuntament d’ Esplugues.

En total uns 34 alumnes de Batxillerat, voluntaris d’ ImaGine, van col·laborar un any més en aquesta campanya tan especial.

La seva col·laboració consistia a catalogar les joguines que l’ajuntament havia rebut del Recapte de Joguines, en què l’ escola també havia participat, per edats (de 0 a 12 anys) i fer-ne lots de regals. Tots els lots havien d’ estar preparats el dia 5 de gener per fer-los arribar a les famílies perquè cap infant d’Esplugues es quedés sense joguines el dia de Reis.

Alícia Rosa i Joana Junyent, voluntàries d’ ImaGine de 1r BTX, ens expliquen la seva experiència al llarg d’ aquests dies:

Poder ajudar, col·laborar i participar en una campanya com aquesta ha estat una gran experiència, més que res perquè treballar per a una bona causa sempre ho és. A més, vam conèixer altres persones implicades que també feien de voluntaris i ens vam divertir moltíssim.

Tota feina té la seva part gratificant i la nostra va ser, sens dubte, els somriures i agraïments de totes aquelles i aquells que van venir el darrer dia a recollir les joguines. Només per les seves expressions i paraules va prendre sentit.

No ens costa res aportar un granet de sorra. No hi ha una millor manera de començar l’any.

Moltes gràcies a tots els voluntaris.

Equip d’ ImaGine.