Tres alumnes de 2n de Batx. a les Nacions Unides de Nova York

La Mireia Marco, en Joan Fontbuté i la Mireia Arguijo de segon de batxillerat inicien una campanya de crowdfunding per assistir al NHSMUN (National High School Model of United Nations) el 2 de març de 2018 a Nova York.

image_pdfimage_print


Som tres alumnes de segon de Batxillerat i el nostre objectiu és poder assistir a la conferència de CWMUN que tindrà lloc el proper mes de març a Nova York. Change the World Model of United Nations és un simulacre de l’Organització de les Nacions Unides orientat a joves que en un futur vulguin desenvolupar tasques de caràcter internacional o relacionades amb l’àmbit de la diplomàcia.

Veient l’oportunitat que suposa poder treballar en un projecte tan transversal i que fomenta el contacte amb altres joves d’arreu del planeta, ens hem proposat aconseguir realitzar aquest intercanvi multicultural que, de ben segur, seria una experiència inigualable. Com a futurs homes i dones del demà, creiem que és important viure experiències de caràcter internacional que ens permetin observar el món des d’una perspectiva global i promoguin ideals tan necessaris com el respecte i la pau.

El fet que el congrés es dugui a terme en una ciutat com Nova York, doncs, no és casualitat. En aquesta ciutat és on es troba la seu principal de les Nacions Unides, aquell espai d’intercanvi de projectes on centenars de representants dels més de 200 països del món treballen per tal de construir un futur digne. En aquesta seu és on s’han debatut aspectes tan importants per la humanitat com ara el Drets Humans, el canvi climàtic, el paper dels refugiats al món o la lluita per la igualtat de gènere.

Com que creiem en el finançament cooperatiu de projectes i la solidaritat entre individus, hem volgut finançar el nostre viatge a través d’una campanya de crowdfunding. Qualsevol donació, per petita que sigui, ens ajudarà a acomplir el nostre repte.

Moltes gràcies per ajudar-nos a dibuixar el futur. Mireia, Joan i Mireia.

Link de crowdfunding:
https://www.gofundme.com/change-the-world-model-of-un

Podeu seguir la seva experiència via Instagram:

https://www.gofundme.com/change-the-world-model-of-un