Nous càrrecs, noves responsabilitats

Ela alumnes del Cicle Superior i Mitjà han participat en la segona Presentació de Càrrecs

image_print

Avui els nois i noies del Cicle Superior i del Cicle Mitjà han participat en la segona Presentació de Càrrecs      d’ aquest curs.
Els Caps Generals de Color han demanat la paraula per agrair la col·laboració de totes les classes a l’hora de lliurar-los els encàrrecs.
Els alumnes del Consell del Color Blau han fet les valoracions dels seus càrrecs demostrant una bona capacitat per expressar-se davant dels seus companys de cicle i dels mestres.
Els Caps i Sots caps de 3r i 4t han llegit de manera excel·lent les reflexions que han preparat amb els companys del seu color: com havia anat l’actuació que avui acabava i quins objectius de millora, com a color, es plantegen per a l’actuació que avui iniciaran.
Estem molt contents amb els propòsits que hem pogut escoltar i paraules com “esforç”, “responsabilitat”, “treball”, “respecte”, “polidesa” i “amabilitat” han estat molt anomenades.
La setmana vinent presentaran els seus nous càrrecs els nens i nenes del Cicle Inicial.
Animem el nou Consell del Color Blau a treballar de valent per tal d’assolir tots aquests reptes que es plantegen. Els mestres ajudaran a fer-ho possible, però és cada nen, cada nena, cada noi i cada noia qui ha de posar de la seva part per aconseguir el bon funcionament de l’escola.