Tarda de biblioteca “Històries a contrarrellotge”

Ahir vàrem fer la tercera tarda de biblioteca del curs, dedicada a les famílies i alumnes de 5è i 6è de Primària.

image_print

 Una vegada més vàrem gaudir d’una estona en què la imaginació i la creativitat varen ser les protagonistes. Els nois i noies més grans de Primària van inventar-se històries d’aventures, amor, policíaques, de por, fantasia… en un temps determinat i amb unes consignes que a mesura que anaven escrivint la història els  anàvem donant. Un cop acabades les històries, cada grup les va haver de representar, però no les que havien escrit, sinó les d’uns altres companys.

Aquestes històries tenien l’ inici o el final de 5 llibres de la biblioteca de l’escola, per tant va ser una manera de fomentar la lectura i els llibres de la biblioteca de temàtiques diferents.

Moltes gràcies famílies i alumnes per la vostra il·lusió i participació!