La importància de la puntualitat

Cada divendres en les assemblees de classe es tracten temes de la Vida Social i de la dinàmica del grup: el recompte de dècimes, la valoració dels càrrecs, les autoavaluacions i els objectius de millora són aspectes que es tracten a fons.

image_print

Cada divendres en les assemblees de classe es tracten temes de la Vida Social i de la dinàmica del grup: el recompte de dècimes, la valoració dels càrrecs, les autoavaluacions i els objectius de millora són aspectes que es tracten a fons.

Enguany hi ha un tema que ens amoïna: la puntualitat. Cada dia els encarregats de l’assistència, a les 8.35h , han de fer arribar les absències i de vegades la llista és llarga perquè encara no tothom és a l’aula.

A la Classe Ponent, en Sergio i la Xènia, encarregats de l’assistència, van plantejar que aquest és un problema i van explicar als seus companys que era important aconseguir que a 2/4 en punt tothom fos al lloc.

Segur que amb la implicació de tots plegats resoldrem aquest aspecte tan important. Treballar aquest valor permet que les activitats no s’hagin d’interrompre i que es puguin començar a l’hora. A la vegada demostra el respecte per a tothom.