Petits futbolistes

El passat dissabte 17 de febrer va tenir lloc a l’Escola la segona trobada de l’Escola de futbol en la qual van disputar un partit contra l’Escola de Futbol Sarky.

image_print

Després de moltes setmanes d’entrenaments, tots els jugadors que formen l’Escola de Futbol tenien moltes ganes de poder disputar un partit contra una altra escola. Ben puntuals, van arribar a l’hora de la convocatòria a l’Escola per tal de poder trobar-se amb els seus companys i entrenadors.

Tot eren nervis, alegria, il·lusió i un munt de ganes de sortir al terreny de joc i fer allò que tant els agrada, jugar a futbol. Des dels més petits d’Educació Infantil 5 fins a 2n d’Educació Primària van participar dels diferents partits que es van dur a terme contra l’Escola de Futbol Sarky.

Els seus entrenadors, l’Adrià, en Jordi, en Pol i en Moha ens van comentar a l’acabar la jornada que estaven molt contents per com havia anat. “S’ho han passat d’allò més bé jugant a futbol amb els seus companys i això és el més important!”

Descarrega’t aquí totes les fotografies