1 de març Dia Internacional de la Zero Discriminació

És per aquest motiu que des de la biblioteca ens n’ hem volgut fer ressò fent una exposició de llibres al menjador de l’escola.

image_print

Avui dia 1 de març és el dia internacional de la Zero Discriminació. És per aquest motiu que des de la biblioteca ens n’ hem volgut fer ressò fent una exposició de llibres al menjador de l’escola.

Per tal de donar caliu, força i personalitat a l’exposició hem comptat amb la col·laboració dels professors i alumnes de les classes de Primària i Secundària. Els nois i noies han escrit frases, paraules, missatges, en relació a la zero discriminació a través d’unes bafarades, simbolitzant la veu i la llibertat d’expressió de tots nosaltres.

En aquest sentit, volem agrair la implicació dels professors en les diferents iniciatives que fomentem des de la biblioteca;  i com no, la dels alumnes, sempre disposats a col·laborar en tot moment amb el disseny del cartell, el muntatge de l’exposició i sobretot a través de les bafarades amb què han expressat les seves opinions a favor de la tolerància, igualtat, llibertat, etc.

Moltes gràcies a tots!