Setmana sense Soroll

Del 23 al 29 d’abril se celebra a Catalunya la Setmana sense Soroll. Dintre d’aquesta iniciativa la nostra Escola ha penjat cartells als fanals i arbres per conscienciar als conductors que quan aturin el cotxe apaguin el motor.

image_print

 

Del 23 al 29 d’abril se celebra a Catalunya la Setmana sense Soroll, que promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç. Sota el lema ‘Aturem el soroll!’, la SSS del 2018 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Dintre d’aquesta iniciativa la nostra Escola no ha pogut estar al marge i una de les actuacions més visibles ha estat la col·locació de cartells als fanals i arbres del carrer Sant Mateu per conscienciar als conductors que quan aturin el cotxe apaguin el motor.