FESDANCE en acció!

El passat diumenge 22 d’abril va tenir lloc al Palau de Congressos de Catalunya una nova edició del FESDANCE on van participar les nostres alumnes de Dansa-Jazz de Garbí Obert.

image_print

El passat diumenge 22 d’abril va tenir lloc al Palau de Congressos de Catalunya una nova edició del FESDANCE, un festival de dansa organitzat per la companyia Pitarch’s Events en el qual un munt d’escoles de vall representen les seves coreografies en un escenari idíl·lic i amb un munt de públic.

Després de molts mesos d’entrenament i sessions preparatòries, les nostres ballarines juntament amb tots els professors i professores, i el coordinador, el senyor Nil Juvé, estaven preparats i preparades per sortir a l’escenari i gaudir i fer sentir goig amb allò que tant els agrada.

En Nil ens va comentar en acabar el Festival que estava molt satisfet amb totes i cadascuna de les ballarines per tot l’esforç i passió que han posat dia rere dia per aprendre i créixer tant en l’àmbit artístic com personal.

Des de Garbí Obert, també volem felicitar la gran tasca de tots els professors i professores de l’Escola d’Arts per la seva tasca diària com a mestres de la nostra Escola. També volem manifestar el nostre orgull davant les actuacions de les nostres alumnes del passat diumenge enfront de la gran diversitat d’estils que vam poder observar.