El Taller dels Artistes

Aquest mateix divendres 18 de maig ha tingut lloc al menjador de l’Escola la mostra “La Primavera” del Taller d’Artistes en anglès.

image_print

Aquesta mateixa tarda de divendres ha tingut lloc al menjador de l’Escola la Mostra sobre “La Primavera” que han elaborat els alumnes que realitzen l’activitat de Taller d’Artistes en anglès amb la seva professora la senyora Marta Tovar.

Des de l’inici del segon trimestre, els alumnes treballen dia rere dia per tal de preparar l’exposició que avui han mostrat als seus familiars.

La senyora Tovar, ens ha comentat en finalitzar l’exposició que està més que satisfeta per tal com ha anat l’activitat en el seu primer any. A més a més, ha afegit que està molt contenta amb tots els petits grans artistes que han participat d’aquesta. “S’han esforçat dia a dia per tal d’elaborar aquests magnífics treballs que avui han mostrat als seus familiars. Els animo a seguir amb les mateixes ganes i il·lusió el pròxim any per tal de poder seguir gaudint del seu talent”.