Guanyadors “d’Escenes a l’ esprint”

Avui 17 de maig hem participat a la segona fase de Contes a l’Esprint al CESIRE.

image_print

Avui 17 de maig hem participat a la segona fase de Contes a l’Esprint al CESIRE. Hi hem anat amb els dos grups d’ alumnes que varen ser guanyadors del concurs, gràcies als relats que es varen inventar de forma col·lectiva. Aquesta segona fase consistia en representar i escenificar els seus relats adaptant les històries i elaborant un guió amb diferents actes i escenes, i, per altra banda, ells mateixos han elaborat el vestuari i l’attrezzo. Tot plegat en un temps concret, dues hores, com el nom indica, tot a l’esprint.

Estem molt contents ja que hem tingut l’oportunitat de poder viure per segon any consecutiu aquesta experiència juntament amb altres escoles i ho estem doblement perquè hem guanyat amb la categoria dels grans!

Moltes felicitats als nostres alumnes de 1r i 3r d’ ESO i moltes gràcies a tots els professors que ens heu ajudat i recolzat des del primer moment.

Moltes gràcies i felicitats nois i noies!