Joves músics de l’escola a la Sala Barts de Barcelona

Amb molta il·lusió aquest any els alumnes de 1r d’ESO col·laborarem en el musical participatiu “Vine a la banda” el dijous 31 de maig a les 16 h que es farà en el Teatre Barts de Barcelona.

image_print

Amb molta il·lusió aquest any els alumnes de 1r d’ESO col·laborarem en el musical participatiu “Vine a la banda” el dijous 31 de maig a les 16 h que es farà en el Teatre Barts de Barcelona.
Participar-hi ens permet viure, alumnes i mestres una experiència inoblidable: cantar, ballar, actuar i participar en un combo instrumental de professionals (piano, guitarra, trombó, trompeta, flauta travessera…), en un musical participatiu amb música en directe i en un teatre “de veritat”, del circuit barceloní. Gaudir d’una immersió total en el gènere del musical, ja que els alumnes comptaran amb l’ajut de tot el sistema professional d’il·luminació, microfonia, regidoria, tècnics de so i llum i estructures físiques.
Els organitzadors ens han brindat la possibilitat de participar-hi també com a instrumentistes i solistes vocals, i per això durant el mes de març i maig tres alumnes de l’escola han assistit als diferents assajos, conjuntament amb alumnes d’altres escoles que també participen en aquest projecte.
En aquest espectacle hi participaran els alumnes de 1r d’ESO: la Mariona L. de solista vocal, el Joan B. amb el trombó, i de 4t d’ESO el Joan D. amb la flauta travessera.
Desitgem veure’ls ben aviat, dalt de l’escenari, conjuntament amb tots els alumnes de 1r d’ESO.