Sirenes sincronitzades

Ahir dimecres 23 de maig va tenir lloc l’activitat oberta de natació sincronitzada.

image_print

Després de tot un curs d’entrenaments i sessions preparatòries, el passat dimecres va arribar el gran dia, el dia de les portes obertes. Totes les nedadores tenien moltes ganes que arribés aquest dia per tal de poder mostrar als seus pares, mares, avis i familiars tot allò que havien après.

Han estat moltes les hores dedicades a preparar aquests balls per tal que tot sortís a la perfecció. Un cop va ser l’hora, tots els familiars van començar a omplir les grades de la piscina per tal de gaudir d’una gran exhibició.

Va ser tot un èxit i totes les nedadores ho van fer d’allò més bé. Volem felicitar per part de l’Escola i l’equip de Garbí Obert a totes les participants i també a les seves professores, la Paula i la Vinyet que duen a terme una tasca impecable dia rere dia. Enhorabona!

Descarrega’t  totes les fotografies aquí