Petits nedadors

Aquesta setmana han tingut lloc les activitats obertes de natació amb els alumnes d’Educació Infantil.

image_print

Aquesta setmana ha estat també el torn de la Natació dels més petits per realitzar l’activitat oberta. Per alguns dels alumnes, era la seva primera experiència amb l’aigua.

Des de l’inici de curs, tots els alumnes juntament amb els seus professors, la Paula, la Mica, la Charlotte, la Míriam i l’Adrià, han practicat dia a dia el desenvolupament dins d’aquest nou medi per a ells a través de jocs i activitats pensades perquè s’ho passin d’allò més bé mentre fan esport.

La coordinadora de la natació de Garbí Obert, la senyora Míriam Cañas va comentar en acabar l’activitat oberta que estava molt satisfeta per com ha anat aquesta activitat aquest curs. Els alumnes han progressat molt i també han gaudit molt amb els companys i professors, i això, és el més important.

Decarrega’t les fotografies de dimarts 22/5 aquí

Decarrega’t les fotografies de dijous 24/5 aquí