Comencem amb el waterpolo!

El passat dijous va tenir lloc l’activitat
oberta d’iniciació al waterpolo.

image_print

Aquesta setmana han tingut lloc també les portes obertes de l’Activitat d’Iniciació al Waterpolo. En aquesta, tots els alumnes amb el seu professor, Ivan Fernández, comencen a aprendre els primers conceptes d’aquest esport.

En l’activitat oberta, els pares, mares i familiars van poder veure quina és la dinàmica d’un entrenament del dia a dia. Primer un bon escalfament, a continuació exercissis amb pilotes on els jugadors aprenen tècniques com són la conducció de la pilota dins de l’aigua i finalment, tots els alumnes van poder gaudir de realitzar un partit contra els seus pares i mares. S’ho van passar d’allò més bé.

En finalitzar la sessió, l’Ivan, ens va comentar que estava molt orgullós de tots els seus alumnes, ja que havien fet una progressió molt positiva. “Els animo que segueixin amb aquestes ganes i il·lusió el curs vinent per seguir creixent com a jugadors d’aquest meravellós esport”.

Descarrega’t totes les fotografies aquí