Patinadores de somnis

Ahir dilluns va tenir lloc a la pista poliesportiva del Consell Català de l’Esport d’activitat oberta de patinatge.

image_print

Ahir dilluns, va tenir lloc a la pista poliesportiva del Consell Català de l’Esport l’activitat oberta de patinatge on van participar totes les nostres patinadores.

Un cop van estar tots els familiars preparats, la sessió va començar amb un petit escalfament on totes les patinadores poden preparar-se per a fer una molt bona classe. A continuació, van realitzar un parell d’exercissis i jocs i finalment, van realitzar quatre balls on totes van poder demostrar el seu gran estil i la bona tècnica que han treballat durant tot el curs.

La Meri i la Clara, les seves entrenadores, han dut a terme una molt bona feina durant tot l’any i això ha fet que totes les alumnes hagin fet una gran progressió en l’àmbit tècnic i també hagin gaudit practicant l’esport que tant els agrada en companyia de les amigues i companyes de l’Escola.

Descarrega’t totes les fotografies aquí