Dia mundial del Medi Ambient

El dia 5 de juny hem celebrat el Dia mundial del Medi Ambient a l’Educació Infantil

image_print

Els nens i nenes d’Infantil han participat aquest dimarts, 5 de juny, en el Dia Mundial del Medi Ambient.

L’objectiu principal ha estat sensibilitzar els infants amb una actitud de respecte cap a l’entorn.

Per posar el seu granet de sorra en aquest dia tan important, la proposta realitzada l’han dedicat al lema “Sense contaminació per plàstics”. Han dut a terme una activitat centrada en la sostenibilitat i l’art fent servir elements de plàstic utilitzats destinats a la brossa, elaborant un mural amb inspiració artística.

Els infants d’EI5 encarregats de Medi Ambient han estat els difusors d’aquesta proposta. Han passat per totes les classes d’Infantil per conscienciar-los de la importància de la no contaminació i per motivar tots els infants perquè portessin de casa seva aquells elements de plàstic utilitzats que fossin per llençar a la brossa. Els encarregats van escriure en tres papers grans d’embalar la frase “Dia Mundial del Medi Ambient”. En aquests murals, per nivells i de forma cooperativa, els infants han enganxat els elements portats de manera artística sobre el paper. “

Més informació a:

http://educacioinfantilgarbi.blogspot.com/2018/06/dia-mundial-de-la-dansa.html