El Judo segueix creixent

El passat dijous va tenir lloc al menjador de l’Escola l’activitat oberta de Judo

image_print

Com cada any, el judo a Garbí Obert se supera amb el mestratge del seu professor Jordi Campillo amb qui, gràcies a la seva àmplia experiència en el judo d’alta competició i en la tasca com a monitor que fa anys que realitza, els alumnes aprenen i gaudeixen molt amb un esport en molts casos nou per a ells.

El passat dijous, va tenir lloc al menjador de l’escola l’activitat oberta en la qual totes les famílies van poder veure l’evolució dels seus fills i filles al llarg de tot el curs. La sessió es va dividir en dues classes separades per cursos. Primer, els més petits van poder ensenyar les primeres tècniques i en segon lloc, els més grans van poder demostrar tot allò que havien après i fins-hi tot ho van posar en pràctica fent combats.

Aquest any, i com a novetat, tots els alumnes juntament amb el seu professor van decidir crear un premi anomenat Millor Company per tal de premiar precisament això, el millor company. Tots ho són però, després de realitzar una votació en què cadascú podia escollir dues persones, van sortir dos guanyadors, un per al grup dels més petits i un altre per al grup dels més grans.

Descarrega’t totes les fotografies aquí