GTV finalista del premi La Llanterna Digital

La Carla i la Marina de la classe Canigó van rebre ahir a Lleida, en representació de tot l’equip de GTV de Secundària, el diploma com a finalista del concurs Llanterna Digital.

image_print

La Carla i la Marina de la classe Canigó van rebre ahir, en representació de tot l’equip de GTV de Secundària, el diploma com a finalista del concurs Llanterna Digital.  Són uns guardons de curtmetratges en català i occità es van posar en marxa l’any 2007 de la mà de la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida, constituïda per representants de la Direcció General de Política Lingüística; del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) de Lleida; dels serveis territorials d’Educació, de Salut i de Justícia de la Generalitat de Catalunya; de l’Institut de Llengües de la Universitat de Lleida; de l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida, i del Servei Lingüístic de Comissions Obreres.

El vídeo presentat: “La Diada de Sant Jordi”