Activitat Oberta Dansa-Jazz

Els passats dies 6 i 12 de juny van tenir lloc les activitats obertes de Dansa-Jazz

image_print

Els passats dies 6 i 12 de juny van tenir lloc les jornades de portes obertes de jazz i dansa respectivament. Després de tot el curs d’entrenaments i exhibicions va arribar el moment de mostrar davant les famílies tot allò après.El dia 6 va ser el torn de les alumnes d’Educació Primària. Van fer una gran sessió on, per començar, van realitzar com cada dia una sèrie de jocs i mètodes per tal d’activar el cos. A continuació, van fer uns exercicis per practicar la tècnica de cadascun dels moviments i la sessió va acabar amb una coreografia de cada grup.


Pel que fa al dia 12, va tenir lloc l’activitat oberta dels alumnes més petits d’Educació Infantil. En aquesta ocasió, la sessió va estar enfocada en una part d’escalfament, uns exercicis per tal d’iniciar-se en la tècnica de la dansa i finalment unes coreografies.


En Nil, el coordinador de Dansa-Jazz de l’escola va comentar en les mateixes sessions que estava molt content amb la feina de tot l’equip i també de totes les ballarines. Des d’aquestes línies els volem fer extensiva la felicitació.

Fotografies dimecres 6 de juny aquí (Alumnes Educació Primària)

Fotografies dimarts 12 de juny aquí (Alumnes Educació Infantil)