Diari de Casal Setmana 1

Ha arribat el final de curs i amb ell el Casal d’Estiu i el seu Diari.

image_print

Infantil:

Ja hem començat el Casal i ens ho estem passant d’allò més bé jugant dins la piscina, fent jocs d’aigua i una pila d’activitats més! A més dilluns va aparèixer un follet molt preocupat, doncs havia perdut la seva amiga la fada. Ella s’encarrega de cuidar els animals i les plantes del bosc i sense ella tot pot ser una gran catàstrofe. Durant la setmana hem estat ajudant al nostre amic follet i sabeu que? Avui per fi ha aparegut la fada! Estem molt contents i ja tenim moltes ganes de viure mil aventures amb ells!

Descarrega’t aquí totes les fotografies

1r i 2n:

En aquesta primera setmana de casal, els més petits d’Educació Primària han començat amb les piles ben carregades i fent un munt d’activitats, gin cames, jocs i excursions on s’ho han passat d’allò més bé. A més a més, cada dia hem realitzat activitats i jocs aquàtics on tots els nens i nenes s’han pogut banyar a la piscina i refrescar-se. Dimarts, vàrem anar a la platja de Gavà on vam poder gaudir d’un magnífic dia i vam poder jugar a la sorra i també amb les ones. Dijous, quan va estar tot a punt, vam pujar a l’autocar i vam agafar direcció Mataró on ens esperava el Bosc Vertical. Allà vam poder saltar d’arbre a arbre amb tirolines com en Tarzan! Ens ho vam passar d’allò més bé! Tot i haver fet aquest munt d’activitats, també hem tingut temps per realitzar cada dia un joc amb anglès.

La setmana vinent també ve carregada d’un munt d’activitats per a tots els alumnes que participaran en el casal. I com sempre, el dimarts anirem a la platja de Gavà i dijous marxarem a Marineland, un parc aquàtic.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

3r, 4t, 5è i 6è EP i ESO:

Aquesta, ha estat la primera de cinc setmanes trepidants on tots els alumnes que participen en el casal de l’Escola s’ho passaran d’allò més bé amb totes les activitats, gin cames i jocs que els seus monitors els tenen preparats per a tots ells. En aquesta primera setmana, hem fet un munt d’activitats esportives, tallers, gin cames i jocs d’aigua. A més a més, dimarts vàrem anar a la platja de Gavà i dijous vam fer l’excursió amb BTT per la carretera de les aigües.

La pròxima setmana farem nous tallers, noves gin cames i molt jocs esportius. Dimarts, anirem a la platja de Gavà i dijous, anirem al parc aquàtic Waterworld a Lloret de Mar.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Campus Esportiu Futbol Sala:

Aquesta primera setmana de Campus Esportiu de futbol l’hem centrat en la passada, un dels aspectes més fonamentals en el futbol. A través d’aquest eix principal, hem realitzat els entrenaments de matí. Pel que fa a la tarda, hem començat l’esperadíssim Mundial on aquesta setmana, amb 2 equips, Espanya i Bèlgica, hem realitzat partits dilluns, dimarts i dimecres. A més a més, hem anat d’excursió dimarts a la platja de Gavà i dijous hem anat d’excursió en BTT pel parc de Collserola.

La setmana que ve, l’eix principal serà la conducció. A la tarda, farem un nou mundial amb nous equips i molt partits! També anirem dimarts a la platja de Gavà i dijous al parc aquàtic de Lloret de Mar anomenat Waterworld.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Mira la Roda de Prensa