Diari de Casal Setmana 2

I en un tancar i obrir d’ulls ja s’ha acabat la segona setmana de casal i campus esportius.

image_print

Infantil:

Ja ha arribat la segona setmana de casal i hem hagut d’ajudar a la fada a trobar els seus pols màgics! Un bruixot mol entrameliat els havia amagat al parc de Can Mercader! Al llarg d’aquests dies hem ajudat a la fada i al seu amic follet a recuperar-los i…ho hem aconseguit! A més, hem continuat jugant amb els jocs d’aigua i ens hem banyat a la piscina. Ara esten intrigats per saber quina aventura ens espera la setmana vinent.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

1r i 2n:

Durant aquesta segona setmana de casal, hem realitzat un munt de noves activitats, tallers, gin cames i activitats d’aigua on tots els alumnes s’ho han passat d’allò més bé. A més a més, dimarts vàrem anar a la platja de Gavà on vam gaudir d’un magnífic dia de platja i vam poder jugar amb les ones. Dijous, vàrem anar al parc aquàtic Marineland situat a Palafolls on vam poder pujar a un munt de tobogans i també d’espectacles amb animals marins.

La setmana que ve, farem nous tallers i moltes activitats noves. Dimarts anirem de nou a la platja de Gavà i dijous, arriba l’esperadíssima nit a l’Escola. Durant el matí de dijous anirem al Parc de Can Vidalet on tenim preparades un munt d’activitats i a la tarda, farem la gran gimcana de jocs de cucanya al camp d’esports. A continuació, i després de passar per la dutxa, soparem i farem una sessió de cinema al menjador de l’Escola.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

3r, 4t, 5è i 6è EP i ESO:

En aquesta segona setmana de casal dels més grans de la casa, hem fet un munt d’activitats i tallers nous. A més a més, divendres va tenir lloc la gimcana d’esports en anglès. Dimarts, vàrem anar a la platja i dijous al parc aquàtic de waterworld situat a Lloret de Mar on vam gaudir de tots els seus tobogans i piscines.

La pròxima setmana, realitzarem un nou taller i un munt de noves activitats per tal de passar-nos-ho d’allò més bé. Dimarts, tornarem a la platja de Gavà i dijous estrenarem una sortida. Anirem a Calella de la Costa on hi ha un complex de lleure anomenat Water & Dreams que està format per uns grans inflables dins del mar on poder saltar i jugar sense parar. De ben segur, ens ho passarem d’allò més bé.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Campus Esportiu Futbol:

Aquesta, ha estat la setmana de la conducció. En els entrenaments matinals, hem treballat aquest aspecte. A les tardes, hem realitzat dos mundials, un per als més petits de 1r i 2n i l’altre per als alumnes a partir de 3r d’Educació Primària. A més a més, dimecres vàrem anar al Campus Esportiu de Futbol de l’Escola Jesús i Maria de Sant Gervasi on vam disputar un torneig contra els seus equips.

La setmana vinent, el centre d’interès serà la finalització. A més a més, a les tardes realitzarem dos nous mundials i dimecres ens visitarà el Campus Esportiu de Futbol de l’Escola Jesús i Maria de Sant Gervasi per tal de realitzar un nou torneig aquesta vegada a la nostra escola.

Descarrega’t totes les fotografies de 1r i 2n aquí

Descarrega’t totes les fotografies de 3r, 4t, 5è i 6è aquí

Mira la Roda de Prensa de 1r i 2n

Mira la Roda de Prensa de 3r, 4t, 5è i 6è 

Campus Esportiu Bàsquet:

Aquesta ha estat la primera setmana del Campus Esportiu de Bàsquet. Tots els participants juntament amb el seu entrenador, Sergio García han realitzat dues sessions diàries per tal de treballar i aprendre nous coneixements sobre l’esport.

La pròxima setmana realitzarem l’última setmana d’aquest Campus de Bàsquet amb nous entrenaments i partits de manera diària.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Casal de Dansa:

En aquesta primera setmana del Casal de Dansa, totes les ballarines i els seus monitors, en Nil, la Meri i l’Anna, han començat a preparar el gran festival que tindrà lloc el divendres que ve a la tarda amb la clausura d’aquest Casal de Dansa ’18. Les ballarines preparen tots i cadascun dels detalls de la seva actuació, des de la coreografia, la vestimenta i l’escenografia. Els queda una setmana per tenir-ho tot enllestit. De ben segur serà un gran festival!

Descarrega’t totes les fotografies aquí