Diari de Casal Setmana 3

Ja som a la tercera setmana de casal amb el recull de les millors fotografies de cada curs. Seguim!

image_print

Infantil

Dilluns ens van tornar a venir a visitar els nostres amics el follet i la fada perè vam tenir una gran sorpresa ja que va aparèixer el bruixot trapella! Aquesta setmana també ha fet de les seves, doncs ha embrutat l’aigua dels rius i els boscos! El follet i la fada que tenen cura de la natura estaven molt preocupats. Nosaltres els hem ajudat molt: Hem fet una gimcana pel parc de Torreblanca, hem experimentat amb escuma, hem realitzat un mural del riu i hem fet bombolles gegants com els peixos!

La setmana vinent també ens esperen una pila de sorpreses doncs els nens i nenes d’EI3 I EI4 anem d’excursió al bosc vertical i els d’EI5 anirem a la platja i a Sportcenter Land! Què ens hauran preparat la fada, el follet i el bruixot? Ja ho volem descobrir!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

1r i 2n:

Avui acabem la que ha estat la tercera setmana d’aquest Casal d’Estiu 2018. Ha estat una setmana molt intensa i plena d’activitats, gimcanes, excursions i molts jocs d’aigua. Ens ho hem passat d’allà més bé. Dilluns, vam fer un munt d’activitats al camp d’esports, vam banyar-nos a la piscina i a la tarda, vam organitzar un concurs per equips on cada grup havia de preparar una actuació per fer-la davant de la resta del grup. Va ser divertidíssim! Dimarts, vàrem anar a la platja de Gavà . Dimecres, vam fer una gran gimcana d’aigua preparada per als alumnes més grans d’Educació Primària i dijous, vam anar d’excursió al Parc de Can Vidalet i vam fer nit a l’Escola amb la tradicional gimcana de cucanya, sopar americà  i la sessió de cinema amb crispetes. Va ser fantàstic! A més a més, durant la setmana hem elaborat un taller on hem pintat i decorat unes caixes.

La setmana vinent, la quarta ja, tenim preparades un munt de noves activitats, gimcanes i tallers per a tots els alumnes que participin amb nosaltres al casal. A més a més, dimarts tornarem a la platja de Gavà i dijous anirem d’excursió al complex esportiu Sports Centerland situat a Terrassa on gaudirem d’un munt d’activitats que ens tenen preparades.

Descarrega’t totes les fotografies aquí­

3r, 4t, 5è i 6è EP i ESO:

Aquesta tercera setmana de Casal ha passat volant! Hem fet un munt d’activitats i gimcanes. Dimecres, vam organitzar un concurs anomenat ¡Tu si que vales!, on tots els alumnes, per grups, havien de preparar una actuació per representar-la davant la resta de companys. Va ser divertidíssim. Divendres, vam fer una gimcana esportiva en anglès. A més a més, dimarts vam anar a la platja de Gavà on ens ho vam passar d’allò més bé amb les ones i fent un munt de jocs a la sorra. Dijous, vàrem anar a Calella de la Costa on ens esperava un complex esportiu anomenat Water and dreams. Un munt d’inflables i llits elàstics a dins del mar. Ho recordarem molt temps!

La pròxima setmana farem noves activitats i gimcanes on tots ens ho passarem d’allò més bé! Dimarts tornarem a la platja de Gavà i dimecres marxarem d’excursió a la muntanya, farem nit de bivac i dijous tornarem cap a l’Escola. Serà una setmana molt intensa!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Campus de Futbol:

Aquesta tercera setmana del Campus Esportiu de Futbol Sala ha estat dedicada a la finalització. Dilluns i divendres al matí­ hem realitzat entrenaments on s’ha treballat de manera específica aquest concepte. Dimecres al matí­, vam realitzar un torneig a l’Escola contra el Campus Esportiu de Futbol Sala de l’Escola Jesús i Maria de Sant Gervasi. A les tardes, hem realitzat dos nous mundials, un per al primer cicle d’Educació Primària, i un altre per als cicles mitjà  i superior. Hem gaudit molt d’aquest esport que tant ens agrada. A més a més, dimarts vam anar a la platja de Gavà i dijous els més petits de 1r i 2n van fer nit a l’Escola i els més grans vàrem anar d’excursió al complex esportiu de Calella de la Costa Water and Dreams on vam jugar i passar-nos-ho d’allè més bé a les seves instal·lacions dins del mar! Divendres, vam realitzar la Roda de Premsa i entrega de premis a la sala de premsa.

La setmana que ve, el concepte principal serà l’habilitat. Farem nous entrenaments i nous tornejos. Dimarts, anirem a la platja, dijous els més petits aniran a Sports Centerland de Terrassa i dimecres els més grans anirem d’excursió a la muntanya i farem nit de bivac, serà tota una experiència!

Descarrega’t totes les fotografies de 1r i 2n aquí

Descarrega’t totes les fotografies de 3r, 4t, 5è i 6è aquí

Mira de Roda de Prensa de 1r i 2n

Mira de Roda de Prensa de 3r, 4t, 5è i 6è 

Campus de bàsquet:

Aquesta ha estat l’última setmana del Campus Esportiu de Bàsquet d’aquest Estiu ’18. Ha estat una setmana molt intensa plena de sortides, jocs, entrenaments i un munt de partits. Amb la tristor d’acabar aquest Campus però també amb el convenciment i fermesa d’haver fet una bona feina amb tots els nostres alumnes.

Us esperem l’any que ve a la nova edició d’aquest campus per seguir millorant i aprenent sobre aquest fantàstic esport com és el bàsquet.

Per últim, agrair la tasca de l’entrenador, en Sergio Garcia, entrenador de Garbí­ Obert durant l’any, que ha fet una molt bona feina.

Enhorabona basquet maniàtics!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Casal de Dansa:

Avui acabem una nova edició del Casal d’Estiu de Dansa amb un nou èxit de participació. Any rere any en Nil i tot el seu equip se superen i fan gaudir a les seves ballarines d’una experiència única i inoblidable. Des del vestuari, a la coreografia fins al decorat de l’escenari. No han oblidat un sol detall per fer que l’espectacle que han presentat aquest divendres davant dels alumnes del casal i posteriorment davant de les famí­lies hagi estat ESPECTACULAR.

Ara ja toca pensar en com superar-ho el pròxim any, de ben segur, ho farem!

Des d’aquestes lí­nies volem felicitar a totes les participants de les dues setmanes i també als seus monitors, Nil Juvé, Meri Galera i Anna Flores per la magní­fica feina que han dut a terme tant amb les alumnes com la feina que han fet de preparació de l’espectacle.

Casal de Dansa ’19, t’esperem. The show must go on!

Mira l’espectacle complet!