Els alumnes de 1r d’ESO anem d’acampada

El 19 i 20 de setembre, 1r d’ESO, vam anar d’acampada al Parc Natural del Montnegre.

image_print

Els passats dimecres i dijous 19 i 20 de setembre, les classes de 1r d’ESO vam anar al Parc Natural del Montnegre. L’objectiu de la sortida era compartir amb tots els companys de curs espais, xerrades, jocs, etc. per tal de conèixer-nos millor i, més endavant, poder triar els companysamb qui ens agradaria compartir la classe.

El dia abans de la sortida, vam anar al supermercat a comprar el menjar necessari per poder cuinar el sopar i l’esmorzar del matí. Cada grup havia fet una llista amb els ingredients, els preus i la quantitat. Va ser una experiència interessant, perquè tots els components del grup havíemd’arribar a un acord i triar un menú que agradés a tothom és més difícil del que us penseu!

Quan vam arribar al Parc ens vam dividir per grups: cada grup havia de muntar la tenda d’acampada, és a dir, la “casa” de tot el grup on passaríem la nit. Dins la tenda, cada persona hi guardava la seva motxilla, el seu sac i la màrfega.

Vam estar jugant, enmig de la naturalesa, fins que va arribar l’hora de dinar. A la tarda vam caminar fins a una esplanada i allà vam escriure en una cartolina el noms dels companys amb qui volíem treballar aquest nou curs. A mitja tarda, un grupet vam començar a preparar els fogons i l’amanida per avançar el sopar. Després, cada grup cuinava el 2n plat que havia comprat.

El segon dia vam esmorzar  i després vam recollir les tendes i els sacs. A continuació vam fer una batuda per tot el Parc per deixar-ho ben net.

Quan vam arribar a l’escola vam dinar i tot seguit, els tutors ens van dir a quina classe aniríem el curs 18-19.

Aquesta acampada ens ha ajudat a ser més responsables a l’hora de recollir la tenda i preparar el sopar i per alguns ha estat una oportunitat per aprendre a cuinar.

Genís i Marc

1r d’ESO Classe Finestrelles