Preparant la FIRA

Alumnes i mestres col·laborem per un objectiu comú que contribueix en el gran projecte de la promoció Libeccio: LA FIRA.

image_print

Si hi ha un exemple d’ organització social d’ una comunitat, aquest és la realització de la Fira de Batxillerat que cada any gestionen els alumnes de la darrera promoció. Pels més petits, la Fira és l’ oportunitat de desenvolupar les habilitats creatives, socials i artístiques amb la principal finalitat de col·laborar en el Projecte dels companys més grans. Tots desenvolupen la seva capacitat d’esforç i de treball per lliurar els resultats d’una manera generosa. En aquesta ocasió, els infants d’EI decoren totes les columnes del menjador, creant una estètica de l’època renaixentista.

Els hi mostres algunes imatges en les que poden veure els nens i nenes d’ Educació Infantil preparant la decoració: