Estades a Capafonts 5è de Primària

Les Classes Mireia, Mar i Cel i Les Hores vàrem anar a les nostres estades a Capafonts.

image_print

El dies 24, 25 i 26 d’octubre vam anar a Mas de Fortet, situat a Capafonts. És una casa de colònies que era del Sr. Pere Vergés, el fundador de l’Escola del Mar. La tradició de cada any és arribar al poble de Capafonts i anar a berenar al poble, perquè allà és on vivia el Sr. Vergés.

L’endemà al matí vam fer una excursió a la cova de les Gralles. Va ser una ruta molt llarga, però va valer la pena: és una cova molt bonica. Quan vam tornar de l’excursió, vam dinar i a la tarda vam estar fent activitats del projecte de la Prehistòria i un joc en anglès. A la nit ens van preparar un joc per després de sopar. Divendres vam fer les bosses, vam jugar al cavenòdrom i vam fer una gimcana a la pista. Vam dinar ben d’hora i vam marxar cap a l’Escola.

Han estat uns dies diferents i divertits, plens d’activitats i jocs, en els que hem pogut compartir amb els companys del curs i els nostres professors molts moments d’entusiasme i alegria.

Paula Morant
Abril Soler
Classe Mireia i Les Hores