Resultats eleccions al Consell de Govern de Secundària

Ja tenim Caps i Sots-Caps generals de Color de Secundària per al curs 2018-19.

image_print

El passat 25 d’octubre de 2018 es va celebrar a l’escola l’elecció dels Caps i Sots-Caps generals de Color de Secundària. Dies abans, els candidats havien presentat les seves candidatures amb els seus objectius i propostes en els diferents àmbits per aquest nou curs. Després, es va dur a terme la campanya i la presentació dels candidats a totes les classes d’ ESO i Batxillerat, es van col·locar diversos cartells per tota l’escola i els candidats van ser entrevistats pels companys de Garbí TV. Finalment, el passat dijous a les 10,30h es van obrir les meses electorals: al menjador per als alumnes d’ESO1 i 2 i BTX1 i 2; i a la biblioteca del Cub per als alumnes d’ ESO 3 i 4 i es va donar el tret de sortida a la votació fins les 11h.

Més tard, es va fer el recompte de vots de les meses. La participació global de totes les etapes ha estat del 70%, 4 punts per sobre el curs passat.

Tanmateix, l’alumnat de Secundària ha determinat que el Cap i Sots-Caps generals de Color seran:

COLOR BLANC COLOR VERD COLOR BLAU
Cap general del Color blanc

CANDELA ROMAN, Classe Espriu

Cap general del Color verd

GERARD PARÉS, Classe Marx

Cap general del Color blau

DIEGO ROMERO, Classe Canigó

Sots-Cap general del Color blanc

MARIA MARTÍ, Classe Odissea

Sots-Cap general del Color verd

VÍCTOR UCLÉS, Classe Rosa Sensat

Sots-Cap general del Color blau

MARIONA LUQUE, Classe Odissea

Per últim i com a cloenda de la nostra legislatura, al Consell de Govern del curs 2017-18 ens agradaria desitjar-los una bona legislatura als companys entrants i animar-los a seguir amb els projectes ja iniciats i començar-ne de nous. Ara és la seva oportunitat per demostrar la seva il·lusió per exercir el càrrec, ser productius i responsables i gaudir-ho al màxim. D’altra banda, agrair tot el suport que hem rebut al llarg d’aquest any per part de la comunitat educativa i de l’equip directiu, atès que sense els seu recolzament hagués estat impossible fer realitat les nostres idees.

Moltes gràcies a tothom i que el futur sigui una oportunitat per encarar reptes que facin de la nostra comunitat un indret més just i lliure.

Ben cordialment.