1a Competició de Judo

El passat dissabte va tenir lloc la primera competició de judo en la categoría Benjamí.

image_print

El passat dissabte 10 de novembre va tenir lloc al Pavelló Municipal de la Mar Bella la primera competició de Judo on van participar els nostres alumnes de la categoria Benjamí (3r i 4t d’EP).

Després de més d’un mes d’entrenaments i sessions preparatòries, havia arribat l’hora de posar en pràctica tots els coneixements assolits en una competició.

En Jordi Campillo, el professor de Judo, ens va comentar en finalitzar la competició que estava molt content i satisfet de tots els seus alumnes. “Tot i que alguns d’ells estaven força nerviosos, han sabut realitzar una molt bona competició esforçant-se al màxim en cada moment i posant en pràctica tot el que havíem treballat durant els entrenaments. Els animo que segueixin com fins ara per poder seguir millorant dia a dia com a judokes i esportistes.”

Els alumnes que van participar en la competició van ser en Gerard Pascual, en Marc Jiménez, en Rafel Balaguer, en Joel Jiménez i la María González que va aconseguir la 2a posició.

Des de Garbí Obert volem felicitar a tots els participants i també al seu entrenador per la gran tasca que duu a terme dia rere dia, el professor Jordi Campillo.