Sortida alumnes EI5 a Palaudàries

Les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc han anat a Llinars del Vallès a visitar una granja rural.

image_print

La visita a la granja rural Palaudàries introdueix els alumnes en un entorn natural que és per a ells de gran interès. El contacte amb els animals de granja, el seu entorn i les seves característiques estimulen les ganes de saber més sobre aquest medi rural. De la mateixa manera que els seus costums i la seva dinàmica, així com els colors, olors i sorolls no deixen els infants indiferents. També, fer l’àpat a la muntanya en convivència amb la natura obre la gana de tots i els ve molt de gust menjar el que ha preparat el Sr. Ramon, el cuiner.

Poden veure les fotografies de la sortida en el següent enllaç :

http://educacioinfantilgarbi.blogspot.com/