1r Cros de Sant Martí

El passat diumenge va tenir lloc la primera competició d’atletisme per als nostres atletes.

image_print

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la primera competició de cros en la qual l’equip d’atletisme de Garbí Obert va participar.

Aquest, és ja el segon any que oferim aquesta activitat i el seu creixement és més que notable. Gràcies a les grans instal·lacions que tot just fa poc més d’un any vàrem estrenar els entrenadors de l’activitat, la Paula Vall i en Jordi Campillo, poden preparar unes molt bones sessions on els nostres atletes s’ho passen d’allò més bé i també aprenen tots els conceptes tècnics de les diferents modalitats de l’atletisme.

Després de gairebé dos mesos d’entrenaments, el passat diumenge va arribar l’hora de la competició. Tots estaven una mica nerviosos però alhora molt il·lusionats per poder estrenar-se i competir en aquest esport nou per a molts d’ells.

Tots varen fer-ho d’allò més bé i és per aquest motiu que des d’aquestes línies volem felicitar a tots els nostres atletes i també als seus entrenadors per la bona feina feta i també animar-los a seguir treballant com fins ara, amb esforç, dedicació i treball en equip. Volem fer també una menció especial a l’Arnau Clavero de 3r d’EP que va aconseguir ser campió en la seva categoria i a en Víctor Bagán de 5è d’EP que va assolir la segona posició. A més a més, la Cloe de 5è d’EP va aconseguir la vuitena posició, l’Unai tambè de 5è d’EP va quedar en cinquè lloc, en Gerard Centellas de 3r d’EP va assolir la cinquena plaça, l’Álvaro Bagán i en Max Bernardo de 2n d’EP van quedar en dotzena i tretzena posició respectivament i finalment en Pol Curià de 5è d’EP i la Mar Palacios i la Martina del Castillo de 3r d’EP van aconseguir finaltizar el cros fita més que important per a ser la seva primera competició en aquesta modalitat esportiva.

Moltes felicitats Atletes!

Mira totes les fotografies aquí