Sortida Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues

Els nens i nenes de 2n de Primària han anat a la Biblioteca Pare Miquel d’ Esplugues.

image_print

Les classes de 2n de Primària han visitat la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues.

En la primera part de la visita han pogut recordar quines són les normes i funcionament de les biblioteques públiques, així com també conèixer quins serveis els ofereixen. D’aquesta manera han vist que hi ha molts aspectes en comú amb la biblioteca de l’escola i fomentem l’ús de les biblioteques dels diferents municipis.

Després els hi han ensenyat quina tipologia de documents poden trobar a les biblioteques públiques, i per tal de poder experimentar i conèixer part del fons de la zona d’infantil, han fet una activitat preparada per la biblioteca en la que per grups han classificat i diferenciat entre llibres d’imaginació i llibres de coneixements.

Finalment, han acabat la visita mirant llibres amb els companys i compartint estones agradables envoltats de contes i històries per descobrir.