Trobada Escola de Futbol Sala i Bàsquet

El passat dissabte va tenir lloc la primera trobada de l’Escola de Futbol Sala i Bàsquet.

image_print

Aquest passat dissabte, va tenir lloc la primera trobada dels més petits de la casa de Futbol Sala i Bàsquet a l’Escola.

Després de mesos d’entrenaments, tots els nostres jugadors i jugadores tenien moltes ganes de poder fer un partit contra un rival per tal de posar en pràctica tot allò après.

El futbol sala, va tenir com a rival l’escola Reial Monestir Santa Isabel. Tots els partits, tant el d’Educació Infantil 5 com els del primer cicle d’Educació Primària, van ser grans enfrontaments on l’esportivitat i els valors de tots els jugadors van fer que els familiars gaudissin d’allò més veient als seus fills i filles formar part d’un equip i gaudir practicant un esport que tant els agrada.

Pel que fa al bàsquet, el rival va ser el Sant Joan Despí. En aquest cas, va haver-hi un partit en el qual participaven els alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària. També va ser un gran partit i molt emocionant. Des de fa ja uns anys, l’Escola de Bàsquet està creixent amb molta força i en dies com el de dissabte, queda demostrat.


Va ser una jornada fantàstica on el futur del bàsquet i del futbol sala de Garbí Obert va estrenar-se en aquesta temporada.

Moltes felicitats!

Mira totes les fotografies aquí